Du missar väl inte januarierbjudandet?

Jan2019
Under hela januari har vi riktigt bra priser på utvalda produkter, vad sägs till exempel om 25 % rabatt på Max-3 spiralkedjor (gäller på alla rullar á 200 meter)? Passa på att fylla på lagret inför vårens projekt! Klicka här för att komma till webshopen.

God fortsättning!

snowstar

Hoppas att du har haft en riktigt härlig jul och nyår. Nu går vi mot ljusare tider och vi på OC Oscarson är taggade för en fullspäckad vår.
Vi öppnar igen den 7 januari, men redan idag drar vi igång det efterlängtade januarierbjudandet. Passa på att fylla på lagret inför vårens projekt!

OBS. Beställningar som kommer in efter 21/12 levereras tidigast när vi är tillbaka under vecka 2.

Vi stödjer WWFs klimatarbete!

fjallrav

I år har vi på OC Oscarson valt att stödja WWFs klimatarbete med en julgåva.

"WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid
där människor lever i harmoni med naturen genom att:

• bevara världens biologiska mångfald
• verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
• minska föroreningar och ohållbar konsumtion."

Vill du också bidra? Besök WWFs hemsida för att läsa mer.

God jul och gott nytt år önskar vi på OC Oscarson!

18-4906-Julgva-2018-HR

Nyhet! OC Foam & Fabric

OCFF5

Äntligen kan vi presentera vårt nya spraylim OC Foam & Fabric!  Ett icke-klorerat spraylim som erbjuder extremt stark vidhäftning för ett brett spektrum av krävande användningsområden.

Limmet är utvecklat för att fästa skumplast till en bred variation av ytor och är därför idealiskt för möbel-, golv- och bilindustri, förpackning, laminering och dekoration etc. Limmet rekommenderas för användning på skumplast, gummi, kort, kartong, papper, tyger (inklusive mattbeklädnad), trä och plast. Vi har fått mycket bra respons från de kunder som fått tillfälle att prova limmet.

Nytt waveband

waveband

Nu kan vi erbjuda ett nytt smalare waveband som ett alternativ till vårt otroligt populära befintliga waveband. Det nya wavebandet är 70 mm brett, transparant och såklart av samma höga kvalitet som det befintliga. Du hittar det här.

Du är här: Hem Nyheter