Ett varmt tack

AutumnLeaf

Vi på OC Oscarson vill tacka er som besökte vår monter och som vi på annat sätt fick tillfälle att träffa under branschmässan på Falsterbo kursgård. Det är verkligen till stor glädje för oss att få chansen att träffa och byta några ord med er alla.

Under mässans gång fick vi en hel del förfrågningar och förslag från er. Bland annat är ni många som är intresserade av visningsexemplar på prover för sadelgjord och möbelspik m.m. Vi tar med oss era förfrågningar och undersöker möjligheten att ta fram sådana till er. Ni som har lagt beställningar direkt i montern ska nu också ha fått en bekräftelse på detta.

Om ni saknade något eller har några förslag på vad ni tycker att vi ska ha med oss till nästa års branschdagar så tar vi mer än gärna emot era synpunkter via mail tillThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nya möbeltyger

NyaMobeltyger2

Sammet är trendigare än någonsin, bland annat har Residence Magazine listat sammet som en av de fem största trenderna 2017. Sammetstrenden ser inte ut att försvinna i första taget, vad passar då bättre än en utökning av sortimentet på just sammetstyger? Vi presenterar två helt nya sammetskollektioner samt en ny uppsättning färger på det befintliga tyget Ritz. Bortsett från utökningen av Ritz kan vi nu även erbjuda Afrodite, ett mönstrat sammetstyg som finns tillgängligt i 28 olika nyanser, samt Eros, ett sammetstyg som finns i 33 olika nyanser. Med de nya tillskotten kan vi erbjuda över 200 olika varianter inom sammet/plysch.

Vi kan även presentera en ny enfärgad jacquardväv och en utökning av Lido för dig som kanske inte är så imponerad av sammet. Den nya jacquardväven Mauro är ett extra slitstarkt möbeltyg som även klarar av att tvättas i 60°, finns i 24 olika nyanser.

Samtliga av de nya kollektionerna passar bra i offentliga miljöer. September ut har erbjuder vi 25 % rabatt på de nya provkollektionerna (bilden) Afrodite, Eros, Ritz trend, Mauro och Lido trend 2017. De nya möbeltygerna tillhör vårt beställningssortiment med inleverans en gång i veckan. Se fler bilder och beställ i vår webshop.

Träffa oss på branschdagarna!

Crafts

Till helgen 29-30/9 är det dags för STMs (Sveriges tapetserarmästare) branschmässa i Falsterbo. Mässan kommer att äga rum på Falsterbo kursgård i Skåne och årets tema är entreprenörskap. Vi på OC Oscarson kommer såklart att finnas på plats och kommer bland annat ha med oss prover på konstläder, gardintillbehör och sytråd.

Kom gärna förbi och besök oss i vår monter!

Ny medarbetare

nymedarbetare

Vi hälsar välkommen till Anders Bjarnhage som kommer att ta över tjänsten som lager- och logistikansvarig på OC Oscarson. Anders har erfarenhet av logistik sedan tidigare och vi ser fram emot att han bidrar med sina erfarenheter för att utveckla och effektivisera vårt lager ytterligare.

 

Vår omtyckta lagermedarbetare Daniel Håkansson har gått vidare till nya utmaningar. Daniel har jobbat hos OC Oscarson i tre år och har haft en stor roll i utvecklingen av vårt lager. Vi tackar för de här åren och önskar stort lycka till i framtiden!

Nu kör vi!

Vind2

Vi är tillbaka från semestern utvilade och redo för en ny säsong! Hoppas att ni också har haft en härlig sommar. Vi ser fram emot höstens nya utmaningar och spännande projekt tillsammans med er. Från och med nu gäller också våra ordinarie öppettider igen.

Hjälp oss att bli ännu bättre
Under våren och sommaren har en del förändringar skett på vårt lager och varuutlämning. Syftet med förändringarna är att optimera orderhantering och utlämning. Vi sätter ett mycket stort värde i att hålla en hög nivå på vår service och jobbar ständigt med att förbättra våra flöden. Allt för att förenkla både för er kunder och för oss på företaget. Om du har någon åsikt eller förbättringsförslag så tar vi gärna emot din feedback via mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller om du har vägarna förbi så är du alltid hjärtligt välkommen kom upp till vårt showroom så bjuder vi på en kopp kaffe :)

I september kommer vi att ställa ut på branschdagarna som Sveriges Tapetserarmästare (STM) anordnar i Falsterbo. Vi kommer att finnas tillgängliga för er som har frågor, vill titta på våra material eller kanske bara komma förbi och prata lite. Mer info kommer.

Du är här: Hem Nyheter