Nu kör vi!

Vind2

Vi är tillbaka från semestern utvilade och redo för en ny säsong! Hoppas att ni också har haft en härlig sommar. Vi ser fram emot höstens nya utmaningar och spännande projekt tillsammans med er. Från och med nu gäller också våra ordinarie öppettider igen.

Hjälp oss att bli ännu bättre
Under våren och sommaren har en del förändringar skett på vårt lager och varuutlämning. Syftet med förändringarna är att optimera orderhantering och utlämning. Vi sätter ett mycket stort värde i att hålla en hög nivå på vår service och jobbar ständigt med att förbättra våra flöden. Allt för att förenkla både för er kunder och för oss på företaget. Om du har någon åsikt eller förbättringsförslag så tar vi gärna emot din feedback via mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller om du har vägarna förbi så är du alltid hjärtligt välkommen kom upp till vårt showroom så bjuder vi på en kopp kaffe :)

I september kommer vi att ställa ut på branschdagarna som Sveriges Tapetserarmästare (STM) anordnar i Falsterbo. Vi kommer att finnas tillgängliga för er som har frågor, vill titta på våra material eller kanske bara komma förbi och prata lite. Mer info kommer.

Du är här: Hem Nyheter Nu kör vi!