Nya möbeltyger

NyaMobeltyger2

Sammet är trendigare än någonsin, bland annat har Residence Magazine listat sammet som en av de fem största trenderna 2017. Sammetstrenden ser inte ut att försvinna i första taget, vad passar då bättre än en utökning av sortimentet på just sammetstyger? Vi presenterar två helt nya sammetskollektioner samt en ny uppsättning färger på det befintliga tyget Ritz. Bortsett från utökningen av Ritz kan vi nu även erbjuda Afrodite, ett mönstrat sammetstyg som finns tillgängligt i 28 olika nyanser, samt Eros, ett sammetstyg som finns i 33 olika nyanser. Med de nya tillskotten kan vi erbjuda över 200 olika varianter inom sammet/plysch.

Vi kan även presentera en ny enfärgad jacquardväv och en utökning av Lido för dig som kanske inte är så imponerad av sammet. Den nya jacquardväven Mauro är ett extra slitstarkt möbeltyg som även klarar av att tvättas i 60°, finns i 24 olika nyanser.

Samtliga av de nya kollektionerna passar bra i offentliga miljöer. September ut har erbjuder vi 25 % rabatt på de nya provkollektionerna (bilden) Afrodite, Eros, Ritz trend, Mauro och Lido trend 2017. De nya möbeltygerna tillhör vårt beställningssortiment med inleverans en gång i veckan. Se fler bilder och beställ i vår webshop.

Du är här: Hem Nyheter Nya möbeltyger